Mig og maden

Kanelsnegle – Sprøde og velsmagende

Gå ikke glip af denne lækre opskrift på kanelsnegl. Alle kan lide kanelsnegle, så man går aldrig forkert i byen, når du vælger at lave denne lækre opskrift. Det er smagen alle elsker.

Hvad skal man bruge til kanelsnegle?

100 gram Smør
5 dl. Sødmælk
50 gram Gær
1.5 dl. Sukker
0.5 tsk. Salt
2 tsk. Kardemomme, stødt *
800 gram Hvedemel
Fyld:
150 gram Smør
2 dl. Sukker
2 spsk. Kanel, stødt *
Pensling:
1 Æg

Sådan gør du

  • Mælken og smørren skal varmes til mælken er fingervarm og smørret er smeltet.
  • Derefter smuldres gæren i en skål og det skal så opløses i den lune mælk.
  • Der tilsættes sukker og salt, røres til sukker og saltet er helt opløst.
  • Så tilsætter du kardemomme og dejen æltes. Så skal det hæve i 40 minutter, hvor det er dækket.
  • Imens røres fyldet sammen.
  • Nu deler du dejen i to stykker, begge stykker skal rulles ud til et rektangel (ca. 20×30 cm).
  • Derefter fordeles fyldet  på begge stykker  og de rulles sammen fra den brede side.
  • Hver rulle skæres så i 20 stykker.
  • Sneglene pensles med æg og bages i forvarmet ovn ved 225 grader i 6-8 minutter.