Mig og maden

Langtidsstegt and

En god langtidsstegt and

Julen nærmer sig, og derfor er det jo godt at få styr de forskellige opskrifter på maden til d.24 december, hvis du skal have and så er en langtidsstegt and, en rigtig god ide at lave, derfor vil jeg give nogle gode råd, til hvordan du gør dette.

Hvordan gør du?

Gnid anden med salt, herunder inde i hulrummet med marinaden. 2. marinere anden i mindst 2 timer eller natten over i køleskabet for at muliggøre en bedre smag. 3. Opvarm wok eller gryde (stor nok til at holde and) med 3 spsk olie og skift krydderierne indtil den dufter , tilføj bønnepasta og brun farin rør et stykke tid. 4. Reducer varmen til medium-lav . Langsomt tilføj anden i wok, hæld i marinaden 5. den første halve time , konstant put marinaden på anden.  Her i mens kan du lave brune kartofler til, med julekål, så du kan nyde anden med godt tilbehør

Billede: Tom Hilton