Mig og maden

Lav din egen fondant!

Din egen fondant!

Første gang jeg skulle lave fondant, fandt jeg ud af, at den sværeste del faktisk ikke var at dække kagen. Det var derimod bunden, revner i fondanten og flormelis pletter over det hele. Jeg kiggede på billeder og instruktioner , så youtube videoer og læste fora. Jeg så dygtige hænder gøre hurtigt arbejde for at dække en kage med ingen problemer , og jeg kæmpede for at finde ud af, hvordan de gjorde det.

Hjemmelavet fondant

Så faldt jeg over en artikel på udeoghjemme.dk som var super god, da jeg blev guidet igennem, de forskellige ting, og hvad jeg skulle bruge og hvordan, så det forsøgte jeg, og efter nogen tid, så lykkedes det, kagen smagte perfekt, og jeg er evigt taknemmelig over at den faktisk virkede for mig, og at jeg nu ( efter en del øvelse ) kan lave en kage, uden revner og, som jeg kan være stolt af at putte på bordet.

 

 

Billede: mmmm-cakes