Mig og maden

lækker rødkålssalat

En lækker rødkålssalat

Hvad jeg elsker ved denne rødkålssalat er de levende farver. Den er saftig lilla af den, rå kål og de ​​friske grønne urter. Dette er den perfekte balance til min æstetiske sensibilitet og min milde gane . Jeg har altid været  til enkelheden i en olivenolie og citronsaft dressing, og dette er ingen undtagelse. Dette blandes så godt med rødkål , som har så meget mere smag end hvidkål . Ikke at nævne , næsten det dobbelte af Vitamin C. Det indeholder også stærke antioxidanter , ligesom alle sine korsblomstrede modparter.

Fremgangsmåde

Blot et tip til , hvordan du vælger den bedste kål : vælge kålhoveder , der er faste og tætte med en rig levende farve. Disse kål har det højeste næringsindhold . Prøv ikke at købe kål , der er blevet halveret eller kvarte , da de begynder at miste deres ernæringsmæssige tæthed , så snart de er skåret