Mazarinkage er en slags sandkage der indeholder marcipan, og af denne grund er lidt tungere og vådere end den normale sandkage. Dejen er super blød før den er bagt, og er ekstrem simpel at lave.
Kagen er godt for sig selv, med et lag chokolade på toppen, eller bagt sammen med andet, alt efter hvad der falder i din smag.
Her er en opskrift på en hel standard kage med mazarin.
Kage med rabarber
Mazarinkage med rabarber tager lige kagen et ekstra step, og gør den mere speciel, mere frisk og endnu mere lækker. Egentlig er denne kage ikke meget mere besværlig end en standard mazarinkage.
Denne kage er mere frisk og mere sommerlig, og smager super godt med vanilleflødeskum, cremefraiche eller vaniljecreme til (som vist i opskriften). Denne kage kan serveres både midt på dagen, og som dessert.
Her er en lækker påskrift på mazaringkage med rabarber (og vaniljecreme).
Mazarinkage med hyldeblomstcreme og bær
Denne opskrift er endnu mere frisk end ovenstående, da den nærmest smider fokus fra mazarintærten og over på den lækre friske creme, og de søde og syrlige bær.
Igen er denne kage god fordi den både har noget knasende, noget sødt, noget syrligt og noget frisk, som kombineret giver en lækker kage med mange smagsoplevelser.
Denne kage er mere kompliceret at lave, men vil også imponere dine gæster endnu mere. Jeg synes helt klart den er værd at lave, da den virkelig bare er super lækker.
Her er opskriften på denne mazarinkage med hyldeblomstcreme og bær.