Tiramisu
En af de helt lækre dessert, kaldes for Tiramisu, som personligt er en af mine ynglings desserter, også er den heller ikke så krævende, at lave, og stortset alle kan lide den.
Ingredienser til tiramisu
Det du skal bruge til desserten er følgende:
2 æggeblommer (1 bæger pasteuriserede)
3 spsk. sukker
1½ æggehvide (1 bæger pasteuriserede)
250 g mascarpone
korn af ½ vaniljestang
50 g hvid chokolade
1 dl piskefløde
4 spsk. instant-kaffepulver
1½ dl kogende vand
4-6 spsk. marsala
1 pakke ladyfingers
Sådan gør du
Pisk æggeblommerne med 2 spsk. sukker. Stil det til side. Pisk æggehviderne stive, tilsæt resten af sukkeret, og pisk, til æggehviderne er helt stive. Stil det til side. Vend mascarpone og vaniljekorn sammen. Smelt den hvide chokolade over vandbad. Lad den afkøle let, og rør den i mascarponecremen. Tilsæt æggeblommerne. Fold omhyggeligt de stiftpiskede æggehvider i. Pisk piskefløden til let flødeskum, og vend den i æggemassen.
Billede: karen_neoh