Med på farten
Pizzasnegle er utrolig lette at have med på farten, hvis du til daglig har en presset hverdag, og ikke har tid til at have en større madpakke med, så kan du snildt, tilberede en omgange pizzasnegle, som du kan have med og hurtigt spise.
Hvordan pizzasnegle laves
Der findes mange gode opskrifter på pizzasnegle, men en af mine favoritter er denne:
Ingredienserne
Dej til pizzasnegle
- 25 g gær
- 3 dl vand (el. vallen fra osten)
- 100 g fintrevet gulerødder
- 1 spsk. rapsolie
- 1 tsk. salt
- 100 g grahamsmel
- 400 g hvedemel
Fyld til pizzasnegle
- 2 dl færdig pizzasauce
- 200 g skinkestrimler
- 100 g revet ost
- 1 spsk. tørret oregano
Sådan gør man
Rør gæren ud i vandet og rør gulerødder, olie, salt og grahamsmel i. Tilsæt hvedemelet, ælt dejen godt igennem og stil den til hævning i 45 min. Rul dejen ud til en 1 cm tyk firkant på et meldrysset bord og fordel pizzasaucen over dejen. Bland skinke, ost og oregano og fordel blandingen over dejen. Rul dejen sammen til en roulade og skær den i 2 cm tykke skiver. Læg skiverne på en plade beklædt med bagepapir og bag dine pizzasnegle ved 200° i 18 min.
Billede: Pictures by Ann