Gå ikke glip af denne lækre opskrift på kanelsnegl. Alle kan lide kanelsnegle, så man går aldrig forkert i byen, når du vælger at lave denne lækre opskrift. Det er smagen alle elsker.
Hvad skal man bruge til kanelsnegle?
100 gram Smør
5 dl. Sødmælk
50 gram Gær
1.5 dl. Sukker
0.5 tsk. Salt
2 tsk. Kardemomme, stødt *
800 gram Hvedemel
Fyld:
150 gram Smør
2 dl. Sukker
2 spsk. Kanel, stødt *
Pensling:
1 Æg
Sådan gør du
- Mælken og smørren skal varmes til mælken er fingervarm og smørret er smeltet.
- Derefter smuldres gæren i en skål og det skal så opløses i den lune mælk.
- Der tilsættes sukker og salt, røres til sukker og saltet er helt opløst.
- Så tilsætter du kardemomme og dejen æltes. Så skal det hæve i 40 minutter, hvor det er dækket.
- Imens røres fyldet sammen.
- Nu deler du dejen i to stykker, begge stykker skal rulles ud til et rektangel (ca. 20×30 cm).
- Derefter fordeles fyldet på begge stykker og de rulles sammen fra den brede side.
- Hver rulle skæres så i 20 stykker.
- Sneglene pensles med æg og bages i forvarmet ovn ved 225 grader i 6-8 minutter.