Sommeren er den tid på året, hvor vi genfinder energien og inviterer vennerne hjem i haven eller på altanen til de mange lune og lyse sommeraftener. Vi tænder op i grillen og serverer lette salater. Men mens vi venter på, at grillen bliver varm, hvorfor så ikke byde dine gæster en let og lækker forret?
Nemme forretter til de mange grillaftener
I søndag kan du finde inspiration til lækre forretter, som med garanti vil vække appetitten hos dine gæster. De fleste forretter kan du lave i forvejen, så de allerede står parate, til når dine gæster kommer.
Prøv en ‘carpaccio med rucola og parmesan’ eller ‘Små parmesankurve med fyld’. Eller hvad med ‘Små hapsere med hellefisk og røget skinke’?
Klik på linket hvis du vil lade dig inspirere af de mange forslag til forretter eller se opskriften på ‘Små hapsere med hellefisk og røget skinke’ nedenfor.
Små hapsere med hellefisk og røget skinke
Det tager cirka 30 minutter at lave denne forret
Ingredienser:
4-6 skiver groft brød
50 g flødeost, gerne Buko
4 skiver hellefisk
1 spsk friskrevet peberrod
Lidt frisk dild til pynt
½ lille sød melon
6 skiver røget skinke
Frisk purløg
2 spsk rygeost
Salt, peber
Sådan gør du
Smør brødet med fløde-ost, anret hellefisk på og pynt med peberrod og dild. Krydr med salt og peber.
Skær melonen i små terninger og fordel dem i glas.
Læg skinken ovenpå.
Kom lidt rygeost på en teske og læg den i glasset.
Klip purløg over og krydr med salt og peber.