Inspiration

Kylling med broccoli og mandelsauce

En af de bedste ting ved madlavning, er når man finder en simple opskrift med gode ingredienser, som smager aldeles fremragende. Denne ret vil kun tage dig en halv time at lave, og der er mad nok til fire mennesker.

Du får brug for følgende ingredienser:

1,5 kilo kyllinge bryst, salt, oliven olie, din yndlings rub til din kylling, et halv kilo broccoli bukketter, en kvart teske chili, 1,5 dl mandler, 1 teske sesam frø og frisk peber.

Sådan gør du

Du skal starte med at dampe dine broccoli i en gryde. Det kan være en god ide, at krydre dem med salt, da det giver mere smag. Du kan herefter placere din kylling i en gryde. Krydre kyllingen med dit yndlings kryderi, eller i det mindste en smule salt. Varm derefter en pande, og sæt den på høj varme. Kom oliven olie på din kylling, og steg din kylling indtil den er gylden på begge sider. Du kan herefter sænke temperaturen, indtil de næsten færdig stegte. Stil herefter panden til side.

De sidste skridt

På dette tidspunkt burde både dine broccoli være dampet, og din kylling er nu færdig stegt. Du kan nu lave mandel saucen. Hæld en smule oliven olie på en pande. Sæt den på høj varme igen. Tilføj dine chili flager. Når de er godt igang, så til dine broccoli bukketter, dine skive skårne kylling samt dine grov hakkede mandler. Drys derefter dine sesamfrø på, samt salt og peber. Steg det indtil din kylling ikke er lyserød i midten mere. Din ret er nu klar til at blive serveret.