Inspiration

Super smoothie opskrifter

Smoothie er efterhånden blev et kært folkeeje. Smoothies og smoothie opskrifter ses næsten efterhånden overalt – selv på selveste McDonald’s! Det er heller ikke så sært, at de er blevet så populære, da de kan drikkes af folk i alle aldre: den lidt søde til børn, den hurtigt mættende til dig på farten, den ultrasunde med ingefær til den sportsudøvende og bare et forfriskende mellemmåltid for dig, som egentligt bare godt kunne tænke sig en lille, men meget velsmagende forfriskning midt på dagen. Derfor skal du heller ikke snydes for nogle lækre og meget velsmagende smoothie opskrifter!

Koldskåls – smoothie med frugt

Kombinationen med koldskål og frisk frugt udgør en absolut lækker og frisk morgenanretning, som kun er til at blive i rigtig godt humør af, hvilket er perfekt til en længere arbejdsdag!

Så kom godt i gang med disse lækre smoothie opskrifter!

Ingredienser: 1 pers.
2 dl koldskål
125 g. gul melon
125 g. jordbær
2 tsk. hyldeblomstkoncentrat
25 g. rugbrød
26 g. ost 20+

Sådan gør du

  • Blend koldskål med melon, jordbær og hindbær.
  • Tilsæt så hyldeblomstkoncentrat.
  • Server drikken i et stort glas.

Zumba-smoothie

Ja, som navnet lægger op til, er denne smoothie ideel til dig, som både er på farten, men som også går op i at få pulsen op! Denne smoothie sikrer nemlig, at du har masser af energi oplagret i kroppen inden du skal ud og svede i fitnesscentret.

Ingredienser : 1 pers.
2 tsk. gulerodssaft
1 æble
1 pære
½ dl tyk græsk yoghurt
1 tsk. flydende honning

Saften af ½ citron

Sådan gør du

Kom alle ingredienser i en blender, og blend, til drikken er ensartet i konsistensen.

Ja, det er ganske enkelt og simpelt med denne smoothie. Som lovet, er den hurtigt bikset sammen!

Ekstra info:

Frugten og honningen forsyner dig med masser af gode kulhydrater, som kan hives direkte fra blodet over i de arbejdende muskler. I stedet for sukker, der giver en rutsjetur i blodsukkeret, er drinken primært sødet med frugt, hvis kulhydrater optages relativt langsomt. Samtidig vil proteinerne i den græske yoghurt også forsinke optagelsen af drikken lidt. Det sikrer, at du har stabil energi i flere timer. Proteinerne giver dig samtidig en god mæthed.