Er du tosset med nem mad og elsker du æg? Så er det din heldige dag! Læs med her og få opskrifter på æggekage i ovn.
Sundheds bølgen er forsat over os i Danmark, så hvorfor ikke lave ‘sundere’ og nem mad, der kan spises til aftensmad, men også sagtens kan spises til frokost? Den opskrift på æggekage i ovn jeg har fundet, er fundet på familiejournal.dk, og den kan ses herunder
Det skal du bruge (3 personer)
(15 min. + 45 min. i ovn)
- 300 g bacon
- 8 æg
- 1 spsk. kartoffelmel
- 1 dl mælk
- 1 tsk. salt
- 1 knsp. peber
- 2 tomater i tynde skiver
- 1 bdt. purløg
- Rugbrød
Hvordan laver man æggekage?
- Læg baconskiverne i ét lag på en plade beklædt med bagepapir og steg dem i ovnen ved 225° i 15 min. Tag baconen ud og lad stykkerne dryppe af på et stykke køkkenrulle.
- Pisk æggene sammen med kartoffelmel, mælk, salt og peber og hæld blandingen i et smurt, ovnfast fad.
- Bag den i ovnen ved 175° i 25 min., læg tomaterne på og giv den yderligere 5 min. Server med den sprøde bacon, klippet purløg og rugbrød.