Mig og maden

Smoothie opskrifter med skyr

I dag drikker mange smoothies, da det er trendy og smart, samtidig med at det er let og sundt, så det er en kærkommen erstatning til en kop kaffe eller en sodavand. Man kan efterhånden blande så mange forskellige typer af frugt drinks, at man kan opbygge sin egen specielle yndlingssmag. Man kan anvende både mælk, is, vand, banan, citron, gulerod, ananas, hindbær, jordbær, chokolade, kiwi, æbler eller andre typer af frugt, så der er kort sagt masser af mulige smoothie opskrifter at vælge imellem.

Skal man skille sig lidt ud fra de traditionelle smoothie opskrifter, så skulle du prøve at anvende skyr i drinken. Det er på kort tid blevet utroligt populært at anvende dette surmælks-produkt med mange proteiner og lave fedtindhold i sin smoothie. Når vi dels kan opnå en lækker smag, og det er sundt og slankende, så springer vi naturligvis ud i det.

Det er et sundere alternativ til almindelig yoghurt eller juice, og desuden mætter denne smoothie meget mere end andre drikke. Hvis du dyrker meget motion og fitness bør du afprøve smoothie opskrifter med skyr, som du sikkert vil elske mere end andre typer af smoothies, da den er velsmagende, proteinrig og fedtfattig.

3 forskellige smoothie opskrifter med skyr

 

Man kan naturligvis variere smagen i smoothies på talrige måder, så hvis du søger inspiration til nogle nye lækre smoothie opskrifter med skyr, så bør du tjekke bladet IN, hvor man her kommer med 3 opskrifter med forskellig smag på smoothies. Det drejer sig om følgende lækre smoothies:

  • Hindbær-lakrids smoothie
  • Jordbær-ananas smoothie
  • Solbær-banan smoothie

Fælles for dem alle er, at de indeholder skyr i opskriften, som er ideelt til at fremstille en sund og velsmagende smoothie.