Det internationale køkken

Nudler – Lynstegte og lækre

Hvis du ikke har så meget tid til at lave aftensmad så er her en rigtig god ret Lynstegte nudler tager nemlig nærmest ingen tid at lave koster ingen penge og så er det super lækkert.

Ingredienser

500 g. kyllingefilet
2 pakker nudler
1 spsk. soya
1 spsk. Worcester sauce
1 tsk. presset hvidløg
2 dl. frosne grønsager
1 æg
1 spsk. olivenolie
Salt og peber

 

Sådan laver du lynstegte nudler:

Skær kyllingefileterne i tern. Steg hvidløg i olie på panden ved mellem varme. Tilsæt kyllingeternene med soya, worchester sauce, frosne grønsager og lidt salt og peber. Rør jævnligt.
Kog nudlerne efter anvisning på pakken (gem krydderi poserne til senere). Når grønsager og kyllingetern er næsten færdige tilsætter du æg. Rør med træskeen. Tilsæt så de færdigkogte nudler og steg dem i panden med de krydderier der fulgte med. Så snart det er ordentlig varmt kan du godt servere. En af de gode ting ved nudler er jo at du meget let kan modificere retten efter smag og behag. Har du selv nogen gode ideer til en god krydderi blanding så kom med en kommentar.

Er du mere til asiatiske lynstegte ris så se den her opskrift.

 

Billede: stu_spivack

Skriv et svar