Inspiration

Hvor mange bør man invitere til festen?

Til fest er der altid smil og glade dage – sådan bør det i hvert fald være, og det er da ofte også sådan, det er tilfældet. Man skal dog huske på at for at være der, hvor man er, hvor det hele spiller, der har der garanteret lægget en masse arbejde bag.

En af de ting, der især formentligt har været oppe at vende, er hvor mange gæster, der skal inviteres med til festen. Det har nemlig en stor ting at skulle sige, og bl.a. så betyder antallet af gæster til festen da også noget om, hvor man kan afholde festen henne.

#1 Hjemlig hygge

Der er ingen tvivl om, at det er dejligt at være i ens eget hus til festen. Du har alting inden for rækkevidde, og du har et bedre overblik over, hvem der er til festen, hvilket helt klart gør dig til en bedre vært.

Hvis der kommer børn med til festen, kan du og dine gæster også nemt lægge dem i seng, når det er sovetid, uden at du skal bekymre dig så meget om deres velvære.

At være derhjemme bringer gæsterne sammen, og I bliver ikke spredt i et kæmpe festlokale – det er mere intimt at sidde i et mindre rum og hygge, danse og måske drikke noget vin eller nogle øl sammen.

Hyggen er helt klart hjemme, og her kan I også synge en skøn og sjov sang i ro og mag. Hvis det specielt er til fx en konfirmation så kan det i den grad også give mening at kigge på en side som konfirmationstid.dk, hvor der er noget for enhver smag.

#2 Det koster færre penge med færre gæster

Jo færre man er med til festen, jo færre penge skal man slippe. Så simpelt kan det vel i grunden siges, og det kommer da nok heller ikke bag på nogen. For hvis der er mange gæster med til festen, så betyder det også at der er mange flere, der skal have noget at spise og drikke. Så gør op med dig selv, hvor mange penge du kan slippe på mad og drikkevarer og lav gæstelisten efter det.

Skriv et svar