Det danske køkken

Skal du holde julefrokost?

Er det din tur til at holde julefrokost 2020, og er du allerede ved tanken ved at omkomme af stress over det? December måned er hyggelig, men den er også fyldt med julearrangementer i familien, sammen med vennerne, i skolen eller i børnehaven. Hertil skal hjemmet pyntes op, træet skal fældes, og gaverne skal købes.

Sikken voldsom trængsel. Så forstår vi altså godt, du ikke helt kan overskue også at skulle kokkerere den helt store julemiddag til den julefrokost, der skal holdes hos dig eller på din arbejdsplads. Der er gode juleråd for det, så du blot kan læne dig tilbage og spise pebernødder.

Gå med den klassiske julefrokost 2020

Gå med en cateringløsning, hvor hele måltidet bliver tilberedt og leveret lige til din dør. Vælger du en traditionel, klassisk julefrokost 2020, er der måske en sovs der skal varmes op, men ellers er alt klaret. Det er da smart.

Den klassiske julefrokost indeholder typisk en kold forret i form af sild eller fiskefilet. Dernæst får du serveret klassisk julemad med kartofler, brun sovs, and, steg, brunede og franske kartofler. Menuen afsluttes med en omgang risalamande – måske du selv skal sørge for mandlen og gaven?

Hvad med den vegetariske model?

Er du allerede træt ved tanken om brune juletallerkner, kan du sagtens udfordre dine gæster med en vegetarisk menu, hvor kødet selvfølgelig er erstattet af proteinrige alternativer. Få frikadeller med kikærter, julemedister lavet på kartoffel og svampe, speltotto og løgtærte.

Måske vil dine gæster være skeptiske, men når de først smager den veganske menu, vil de helt sikkert blive glade. Og helt snydt bliver de nok ikke for traditionel julemad i en dansk december måned.

Prøv noget nyt

Prøv noget nyt med din julefrokost 2020. Gør det hele lidt mere spændende, og få andre til at hjælpe dig med det. Flere og flere cateringfirmaer imødekommer kundernes ønske om noget alternativt, og hvorfor ikke ride med på den bølge? Det kan i hvert fald ikke skade at forsøge.

Ønsker I blot en helt klassisk julemenu til jeres julefrokost, skal I selvfølgelig bare gøre det. Der er stor konkurrence blandt caterne, så du er næsten garanteret kvalitet, uanset hvor du køber din menu fra. Du skal blot finde den, der passer bedst til jer – både geografisk, prismæssigt og menumæssigt.

Rigtig god jul, og rigtig god fornøjelse med jeres lækre julemiddag.

Skriv et svar