Inspiration

Spis maven flad

Mange danskere er overvægtige. De har svært ved at tabe de overflødige kilo. Årsagerne til dette dilemma er mange. Som regel er der tale om en livsstilssygdom i hele det vestlige samfund i dag. Vi arbejder for mange timer i døgnet og vi sidder for stille på jobbet og i skolerne. Spis maven flad med denne guide.

Samtidig er vores mad i dag så forarbejdet, at den indeholder meget sukker, fedtstof og stivelse, som er fedende og usundt. Vi bør lægge vores spisevaner væk og lave maden selv frem for at gå på pizzabar, grillbar eller spise færdigretter fra fryseren.

Spis maven flad

Der findes masser af gode råd i blade og på hjemmesider til at slanke sig og tabe nogle kilo. Det går oftest ud på at dyrke motion samt at spise mindre portioner, og man skal springe alle slikmåltiderne over. Der er ingen tvivl om, at disse råd virker. Alligevel er det for svært og uoverskueligt for mange at gennemføre. Vi må i stedet starte med at ændre vores spisevaner, så vi fokuserer på at spise de sundeste råvarer.

Dermed kan vi faktisk spise maven flad ved at dække vores energibehov med de rette fødevarer. Hermed undgår vi at spise de usunde og fedende fødevarer, hvorved vi ender med at tabe os i vægt.

Sunde fødevarer i hverdagen?

Hvis man vil spis maven flad og tabe nogle vigtige kilo, så skal man ifølge magasinet IN holde sig til disse 12 forskellige fødevarer:

 1. Mandler og andre nødder
 2. Bønner og bælgfrugter
 3. Spinat og andre grønne grøntsager
 4. Mejeriprodukter
 5. Havregrød
 6. Æg
 7. Kalkunpålæg
 8. Peanut butter
 9. Fuldkornsbrød
 10. Olivenolie
 11. Proteinpulver
 12. Bær

Alle disse madvarer bidrager især til dit helbred, idet man opnår bedre fedtforbrænding, opbygning af muskler, sænker blodtryk samt kolesteroltal, styrker immunsystemet og forebygger fedme, kræft og hjertesygdomme.