Inspiration

Tilbered selv snack til studenterfest

 

Det er snart årstid for studenterfesterne, idet mange studenter snart har fået deres diplom og røde hue. Traditionelt plejer studenterne at leje en studentervogn eller en jeep som de køre hjem til forældrene i.

Her plejer forældrene så at være vært om et lille traktement til klassekammeraterne. Man snupper lige nogle en drink og nogle snacks til studenterfesten. Her har man så en sjælden mulighed for at vise gæsterne nogle fine opskrifter på snack til studenterfest.

Snack til studenterfesten

Der kommer ofte 20-30 personer fra klassen på besøg, men de bliver som regel kun en halv time. Derfor er der kun plads og tid til en kort hyggelig snak med en godbid i form af eksempelvis hjemmebag, drinks, sandwich, frugtanretning, sushi eller andre små kulinariske perler. Mange gange inviterer man også familie og venner på besøg til en større middag, hvor man normalt serverer både forret, hovedret og dessert.

Hvis der kun kommer få til festen, så kan denne afholdes derhjemme, idet man selv kan arrangere stole, borde og opdækning. Men kommer der eksempelvis over 30-40 mennesker, så vælger de fleste at leje et selskabslokale eller et forsamlingshus til at fejre begivenheden i.

Man kan godt selv stå for det hele, men der er trods alt tale om mange opgaver, og de fleste vil også gerne tage del i festlighederne sammen med resten af gæsterne. Derfor er det et oplagt valg at få maden leveret af et cateringfirma. Man kan så selv stå for visse praktiske ting som:

  • Bordkort
  • Drikkevarer
  • Musik
  • Taler
  • Opdækning og oppyntning

Catering eller hjemmelavet

Det er som regel en smule billigere selv at stå for indkøb og tilberedning af snacks til studenterfesten. Det kan nemlig koste 100-300 kr. pr. kuvert ved et cateringsfirma, dog kan mindre snacks koste 10-30 kr. pr. kuvert. På den måde kan man billigt og nemt slippe for at bruge tid og energi på at anrette diverse snack til studenterfest.

Et cateringfirma som Jespers Torvekøkken kan arrangere snack til studenterfest, da de i forvejen er specialister i netop frokostordninger til firmaer og festmiddage til enhver lejlighed.

Skriv et svar