Det danske køkken

Delikatesser til studenterfest i København

Hvad skal du servere til studenterfesten? Det er altid det store spørgsmål. I mange familier besøger studenterne forældrene i en studentervogn eller jeep. Her er det kutyme at have forfriskninger klar til de unge mennesker. Studenterne skal ofte besøge mere end 20 familier, så maden skal være nem og let for gæsterne da tiden er kort.

Her kan du servere små delikatesser, som studenterne kan nyde på den store dag. Du kan også bestille delikatesser til studenterfest København hos Jespers Torvekøkken i København. De har specialiseret sig i netop denne type arrangementer samt firma frokostordninger.

Catering til studenterfesten

Man kan spare op mod halvdelen af cateringprisen ved at stå for hele arrangementet selv. Står man for det selv vil indkøb af råvare, tid i køkkenet, tålmodighed med anretningerne kræve mere tid. 

Den samlede pris ved et cateringfirma koster ca. 100-200 kr. pr. kuvert. Nogle gange er det i orden at bruge penge på at give et godt indtryk. Catering er en nem og behagelig løsning, hvor maden allerede er anrettet og klar til servering. Der er anvendt gode kvalitetsråvare og man kan med sindsro servere et perfekt måltid bestående af små lækkerbiskener.

Menuen til studenterfesten

Hvis man planlægger en menu til studenterfest i København, så bør den være sund, velsmagende og let. Da det hovedsageligt er i sommerperioden. Her kan frugt, is og kager sagtens være en succes. De er lette at anrette i mindre portioner, og kan kombineres med mindre sandwiches og fingermadder. Således er der noget for en hver smag.

Server eventuelt sodavand, øl eller en passende hvidvin til retterne. Punch er også tit populært, da det ser godt ud og kan tilpasses med en passende lav alkoholprocent.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *