Det danske køkken

Frokostordning København med sund og lækker mad

Både i og udenfor København kan firmaerne indgå frokostordninger for dets medarbejdere. De helt store firmaer har som regel egen kantine i huset, mens mange små og mellemstore virksomheder ofte kun har et minikøkken og en frokoststue til formålet. Her kan man så selv bikse noget sammen i den korte frokostpause, eller man kan have sin madpakke liggende i køleskabet. En udbredt løsning er imidlertid at indgå en frokostordning København, hvor et cateringfirma kommer med varierede måltider til de ansatte i deres frokostpause. Et typisk cateringfirma til en frokostordning København er Jespers Torvekøkken, der netop kan skræddersy måltider til firmer helt ned til 8 medarbejdere til en kuvertpris på omkring 45 kr.

Fordele med en frokostordning

Der er flest fordele ved en frokostordning København, idet firmaet kan brug tiden på arbejdspladsen til noget nyttigt og derefter hvile ud i frokostpausen, hvor man dels kan nyde en lækker og sund tilberedt mad samt det gode fællesskab i firmaet. Prisen skal man sammenligne med, at firmaet kan fratrække udgiften i driften, hvilket svarer til en halvering af udgiften.

Derfor skal medarbejderne sjældent betale den fulde pris men ofte kun det halve til firmaet, og i visse tilfælde vælger firmaet at betale det hele. For firmaet er det jo en billig ordning, hvis medarbejderne til gengæld har et mindre sygefravær samt en højere arbejdsmoral.

For de ansatte i ordningen vil det betyde mindre udgifter og besvær til madpakker, og man slipper også selv for at skulle variere menuplanen hele tiden, da mange har tendens til at kun skifte mellem få måltider.

Findes der ulemper ved en frokostordning København?

Der findes kun få ulemper ved frokostordninger, hvis man finder et godt og fleksibel cateringfirma. Det kan naturligvis være upraktisk for firmaet, hvis de ansatte ikke holder frokostpause på samme tid, eller hvis en del af medarbejderne er ude at køre i arbejdstiden.

En frokostordning København fungerer kun ordentligt for de faste medarbejdere, der er til stede på alle hverdagene. Det er dog muligt at kunne aftale forskellige antal portioner på de forskellige dage, og nogle cateringfirmaer kan endda tilbyde specielle hensyn i form af:

  • Økologisk mad.
  • Vegetarmad.
  • Mad uden svinekød.
  • Kødfrie dage.
  • Glutenfrie måltider.
  • Laktosefrie måltider.
  • Andre specielle hensyn.

Skriv et svar