Inspiration

Få konfirmationsbuffet udefra til den store fest

Skal du konfirmeres her i 2018, så er det ved at være tid til at få styr på maden til årets store begivenhed. Der er mange forskellige løsninger, men en nemmer og lækker løsning er en konfirmationsbuffet – læs mere om fordelene nedenfor.

Fem fordele ved buffet til festen

 1. Flere muligheder
  Med en konfirmationsbuffet kan du friste dine gæster gennem af en række forskellige måltider. Det er svært at vælge kun to eller tre måltider, der kan imødekomme hver gæsts præferencer, mens det i højere grad er muligt at tage højde for en stor flok med, når man vælger en konfirmationsbuffet fremfor en serveringsmenu. Et buffetbord giver dine gæster mulighed for at vælge og vrage blandt flere valgmuligheder for at lave deres helt eget lækre måltid.
 2. Motiverer dine gæster til at mingle
  Dine gæster vil i modsætning til et siddende arrangement med servering blive opmuntret til at blande sig indbyrdes, når man vælger en konfirmationsbuffet til festen. Det er altså en invitation til en lidt mere uformel fest.
 3. En nem løsning til maden
  Vælger du en konfirmationsbuffet, kan du få den leveret gennem catering udefra, og så er du faktisk ovre den største hurdle i forhold til planlægning af festen.
 4. Planlægning i henhold til budgettet
  Det vil typisk være billigere at vælge buffet fremfor menu, hvorfor det kan være en god løsning, hvis man gerne vil forsøge at holde omkostningerne for festen lidt nede.
 5. Tilfredshed blandt dine gæster
  Folk går sjældne sultne fra en buffet, da der for det meste altid er mere end rigeligt mad og samtidig noget for enhver smag.

Bestil din konfirmationsbuffet her

Jespers Torvekøkken har mere end 25 års erfaring med catering, og de har fokus på at lave ærlig og herlig mad. Så hvis du overvejer buffet til konfirmationen, er det bestemt et godt valg, hvis du ønsker maden leveret udefra.

Skriv et svar