Kokkeskolen

Let og lækker salat med andebryst

Hvis du er lidt presset for tid i hverdagen, og vil du eventuelt også gerne have lidt sundere mad, så er salater jo et godt sted at starte. Her er en opskrift på en både let og lækker salat med andebryst. Det eneste forberedelse der skal til er at du stiller et par andebrystfileter i ovnen, så de er klar til middagen næste dag.

Ingredienser:

300 g spæde spinatblade

1 peberfrugt

3 gulerødder

1 spsk. sesamfrø

lidt olie, gerne chili- eller sesamolie

100 g risnudler

salt

2 stegte og afkølede andebrystfileter

Dressing:

saft af 3 limefrugter

sukker

1-2 spsk. østerssauce

2-3 spsk. fishsauce

1 tsk. revet ingefær

Sådan laver du salat med andebryst:

Rør ingredienserne til dressingen sammen, og smag den til indtil du er tilfreds. Derefter skal du skylle spinaten, snit peberfrugten i strimler og gulerødderne i skiver.

Rist sesamfrøene på panden og læg dem over på en tallerken. Hæld lidt olie på panden, tilsæt spinat og gulerødder. Endelig servere du andebrysterne sammen med salaten. Og voila du er klar til at spise

Billede: naotakem

Skriv et svar