Mig og maden

Nemme forretter der er super lækre

Forretter:

Forretter kan godt være meget besværlige og være noget man bruger lang tid for at lave. Mange forretter er super lækre når de er så besværlige, men det behøves ikke nødvendigvis at være så besværligt.  Der er nemlig mange lækre forretter som er simple at lave, men ligner noget man har brugt mere tid på at lave, end man virkelig har.

Nemme fiske forretter:

Du kan nemt lave enkle fiske forretter. Du kan for eksempel tage en halv avokado med creme fraiche, salt, peber og rejer – og så har du en lækker simpel forret. Små blinis med kaviar med en enkel creme, er også en super lækker forret.
Hvis du synes disse er for simple er lakseroulade personligt en af mine favoritter. Lakseroulade er fuld af smag, ser lækker ud og er simpel at lave, og kan endda laves dagen inden gæsterne kommer, så man ikke både skal stresse med forret, hovedret og dessert når man får middagsgæster. Her er en lækker forret på lakseroulade.

Opskrifter på andre nemme forretter:

Er du ikke så vild med fisk, eller har du svært ved at finde ud af hvilken forret du skal lave, når du skal have gæster, så kan man nemt slå op på nettet efter forretter, og så scrolle igennem sider indtil man finder en opskrift man synes er passende og lækker.
Her er en hjemmeside fyld med lækre og nemme forretter som er god hvis du kigger efter opskrifter på forretter.