Det er atter en ny dag og der skal besluttes, hvad aftensmads menu lyder. Valgmulighederne er ravioli og fiskefilet. Læs med her og få inspiration til din aftensmad.
Ravioli er en skøn italiensk ret, både er smuk at se på og også smager godt. Fiskefilet er derimod ikke så smuk, men det smager super lækkert, og så er fisk jo at få. Ravioli eller fiskefilet? Det er en svær beslutning, men det bliver fiskefilet fremfor ravioli, og ravioli står i stedet på menuen i morgen. Jeg har fundet en opskrift på hjemmelavet fiskefilet, som kan ses herunder.
Fiskefilet til 2 personer
¼ dl citronsaft
2 tsk. sukker
1 lille bundt bredbladet persille
1 løg i tynde skiver
1 æble i tynde skiver
Endvidere
4 rødspættefileter
mel
2 æg, piskede
grov rasp, gerne pankorasp
olie og smør til stegning
salt
Tilbehør
400 g ristede kartofler
100 g blandet salat
lidt olie og eddike
Sådan gør du
Rør citronsaft og sukker sammen, til sukkeret er opløst. Skyl persillen (grundigt), og pluk den. Vend persille, løg og æble med dressingen. Lad salaten trække indtil servering.
Vend hver fiskefilet i mel, æg og til sidst rasp. Steg dem i olie og smør, til de er gyldne og sprøde.
Anret en fiskefilet på hver tallerken med æble-løg-salaten, og servér straks med ristede kartofler og salat vendt i olie og eddike.
TIP: Er man til det, smager god gammeldags remoulade også rigtigt godt på en fiskefilet. Lav den evt. selv for det bedste resultat.