Her kommer en spændende opskrift på en eksotisk tortilla med feta og squash. Både sund og nærende og så tager den ikke ret lang tid at lave. God fornøjelse:
Ingredienser til tortilla
350 g. kartofler
1 løg
1 squash
200 g majs
6 æg
120 g. feta
Olivenolie
Paprika
Salt og peber
Anvisning
Start med at hakke løg og skrælle kartofler. Herefter skal du skære kartoflerne ud i små firkanter på cirka 1 cm. Riv squashen fint. Find en gryde og sæt letsaltet vand i kog. Kog kartoflerne i omkring 5 minutter. Hæld vandet fra og læg kartoflerne til tørre på et viskestykke. Tag en dyb pande og tilsæt olie. Svits løg og hæld revet squash og kartofler i retten. Svits i et par minutter. Slå æggene ud i en skål og pisk æggeblommerne ud. Tilsæt salt og peber. Bland nu æggemassen i panden og rør rundt. Strø fetaosten ud over og lad det koge i 10 minutter. Strø lidt paprika ud over retten og server straks.