Inspiration

Nem aftensmad alle kan lave

Inspiration til nem aftensmad

Mange mennesker har fri fra job ved 16-17 tiden og det kan derfor være svært at få aftensmaden klar kl.18.
Der er ikke altid tid til at ordne de praktiske ærinder efter arbejdstid. Skal man samtidig hente børn efter arbejde, ja så kan tiden hurtigt rende fra selv den bedste.

Her vil jeg vise alle læsere, at man enkelt og hurtigt kan fremtrylle en lækker og nem aftensmad på under 20 minutter i køkkenet. Jeg fandt selv inspiration til disse nemme men eksotiske retter, da jeg kiggede på flere hjemme-sider. De bedste eksempler fandt jeg her på Familie Journalen, som netop har en online artikelserie om mad. Her gælder det om at give læserne gode idéer til at lave en nem aftensmad.

Undgå optøning af frostvarer i hverdagene

Man bør gemme den frosne flæskesteg eller culottestegen til en dag med bedre tid til optøning. Idet man i hverdagen gerne skal overstå tilberedelserne til aftensmaden på under en halv time. Man skal jo nå en masse andre ting samt at have kvalitetstid med familien. Det gælder om at ikke forsømme sin partner og eventuelle børn. Det er muligt på under en halv time at koge spaghetti, snitte løg og grønsager. Hvis man skærer kød strimler i tynde skiver eller i småstykker, kan det nemt simre i en gryde i 30 minutter. Herefter er retten klar efter at blive omrørt.

Find masser af inspiration til maden her på siden.