Det danske køkken

Kanelsnegle – Videoguide

https://www.youtube.com/watch?v=e4l6t_hZn3c

Hvis du elsker at lave mad og kager, men synes det er lidt svært at finde ud af at følge en opskrift så er det måske en ide at forsøge dig med en video guide. I programmet det søde liv, vises det let og enkelt hvordan man laver en portion lækre kanelsnegle.

De traditionelle opskrifter

Hvis du er mere til de traditionelle skriftlige opskrifter når du skal lave mad, så er der selvfølgelig også masser at give dig i krig med. Hvis du er til de traditionelle gode, søde og fede snegle så er den her opskrift lige noget for dig. Er du mere til et lidt utraditionelt twist på dine snegle så prøv den her innovative opskrift fra Femina, hvor kanel bliver udskiftet med kardemomme.

Diabetes og slanke kanelsnegle

Lider du af diabetes eller føler du dig bare for kraftig, så er der stadig god mulighed for at kaste dig ud i kanelsneglenes eventyrlige og smagfulde univers. Det er nemlig lykkes mig at opdrive en fantastisk opskrift på sukkerfri snegle. Opskriften er fra diabetes forenings hjemmeside, og den smager faktisk godt, selvom jeg stadig er mest til de lidt mere fede snegle.

 

Billede: Phil and Pam