Det internationale køkken

Græsk pølseret – Spetsofai

Her kommer en opskrift på en af mine ferie livretter. Spesofai, eller græsk pølseret. Er super lækker.

Ingredienser til :

3 spsk. olivenolie

500 g. krydrede pølser
1 spsk. oregano
1-2 grønne peberfrugter
1 rød peberfrugt
1 rødløg
2 fed hvidløg

1 dåse flåede tomater
2 spsk. tomatpure
1 dl. Rødvin

Sådan laver du spetsofai:

Skær pølserne i grove stykker, peberfrugterne i tykke skiver og løg og hvidløg i tynde skiver.
Opvarm olivenolie i en pande og steg pølserne deri i 5 min sammen med oregano. Tag pølser af panden, og steg peberfrugter, løg og hvidløg i ca. 3 min. Tilsæt herefter tomat, tomatpure, og vin. Bland godt, og lad simre i 2 min. Læg pølserne tilbage på panden i blandingen, og lad det hele stege ved jævn varme i ca. 10 min. til sovsen er blevet tykkere og alt er mørt.

Skriv et svar